Aktuálne otázky štátneho účtovníctva a výkazníctva v Slovenskej republike - Šabíková, Ingrid
Štátne účtovníctvo a výkazníctvo Slovenskej republiky, zákon č.431/2002 Z.z o účtovníctve z roku 2007 a novela č. 198/2007. Zavedenie medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor (IPSAS) a harmonizácia účtovníctva na Slovensku. Špecifiká účtovníctva štátnej správy a samosprávy a jej konsolidácia.