Ochrana vkladov na Slovensku a v Európskej únii - Golembiovská, Adriana
Systém ochrany vkladov v štátoch Európskej únie. Právne prostredie pre ochranu vkladov na Slovensku. Ochrana vkladov po opatreniach v súvislosti s finančnou krízou - situácia v členských krajinách Európskej únie. Zmeny v legislatíve Slovenska.