Cross-sale modely v bankopoisťovníctve - Šimko, Martin
Problematika cross-sellingu a sledované parametre výkonov bánk. Charakterizovanie modelov krížového predaja. Faktory ovplyvňujúce efektívnosť predaja finančných produktov od jedného poskytovateľa. Dôležité nástroje retailového bankovnícta a náročná obchodná stratégia. Predaj a využívanie súvisiacich produktov.