Design and Evaluation of Experiments with SAS - Horníková, Adriana
Navrhovanie experimentov je teória, ktorá nemôže byť zanedbávaná v akomkoľvek technickom vzdelávaní, ako ani v aplikovanej štatistike alebo ekonomickom vzdelávaní. Projektovanie so SAV. Opatrenia pri projektovaní experimentu. Desať návrhov.