Osobitosti účtovných jednotiek štátnej správy a samosprávy - Šabíková, Ingrid
Účtovné jednotky verejnej správy: rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, obce, vyššie územné celky. Právna norma účtovníctva pre tieto organizácie. Právna úprava financovania (rozpočtového hospodárenia).