Zabezpečovacie nástroje ako prostriedok pre racionálne správajúceho sa investora - Markovič, Peter, 1974-
Podstata finančného nástroja .Tvorba zabezpečenia a použitie finančného nástroja. Finančný nástroj- Jin-Jang alebo zisk-riziko.