Výsledky prieskumu marketingovej komunikácie vo vybraných podnikoch cestovného ruchu - Majtán, Štefan
Prezentácia výsledkov prieskumu marketingovej komunikácie vo vybraných podnikoch cestovného ruchu v regióne Liptova.