Podnikateľský inkubátor ako nástroj regionálneho rozvoja - Benešová, Dana, 1958-
Podnikateľský inkubátor ako súčasť regionálnej inovačnej štruktúry podporuje konkurencieschopnosť regiónu, rast zamestnanosti, tvorbu priaznivého podnikateľského prostredia a rozvoj regionálnej ekonomiky. Vznik a vývoj podnikateľských inkubátorov vo svete a na Slovensku. Benchmarking podnikateľských inkubátorov v Európe.