Pridaná hodnota po európsky - Kontelík, Roman
Od 1. januára 2010 by mala nadobudnúť účinnosť novela zákona o DPH. Novela predovšetkým implementuje novú legislatívu v oblasti DPH, ktorá je zameraná najmä na predchádzanie daňovým únikom v oblasti DPH. Zmeny pri podávaní súhrnných výkazov. Osobitná registrácia pre DPH. Odpočet DPH z PHM. Refundácie zahraničnej DPH.