Vytváření personální výhody v době krize - Strack, Reiner
Ako riešiť výzvy v oblasti ľudských zdrojov v období recesie. 12-bodový akčný plán pre personalistov. Celá správa bola prezentovaná na konferencii EAPM 2009 v Haagu.