Čtyři chyby, kterým je třeba se vyhnout v období recese
Chyby, ktorých sa dopúšťajú manažéri firiem v čase recesie - opakované prepúšťanie zamestnancov, znižovanie cien výrobkov, zlá komunikácia so zamestnancami, zlé znášanie krátkodobých finančných problémov.