Samospráva a jej úlohy pri zabezpečovaní enviromentálnej politiky - Dendiš, Ľubomír
Likvidácia obnoviteľných zložiek a nadmerné zaťažovanie ekosystému. Opätovná ťažba a mnohostranné dôsledky. Koncepcia rozvoja a riadenia odpadovéno hospodárstva. Stratégia zásad enviromentálnej politiky. Zákon č. 409/2006 Z.z.o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Separovaný zber. Ostatné dokumenty súvisiace s odpadovým hospodárstvom.