[Stratégie rozvíjania publika v interpretačných umeniach] - Kita, Pavol
Recenzia na publikáciu, ktorá orientuje záujem čitateľskej verejnosti k otázkam vzťahu medzi kultúrnou inštitúciou a jej publikom. Publikácia je výsledkom projektu VEGA č. 1/4559/07 Kultúra ako činiteľ ekonomického rozvoja regiónov Slovenska: Analýza kultúrnych determinantov miest a obcí v kontexte nových euroregiónov.