[Rusko a perspekívy spolupráce s EÚ (s osobitným zameraním na SR)] - Verček, Peter
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá sa zameriava na oblasť zahraničnoobchodnej spolupráce Európskej únie s Ruskou federáciou v medzinárodnom podnikaní a jej prepojenie na hospodársku spoluprácu so Slovenslou republikou.