Modelovanie preferencií, vzťah k riziku a analýza rozhodovania - Sušienková, Katarína, 1967-
Funkcia užitočnosti v analýze rozhodovania. Ekvivalent istoty. Pravdepodobnostný ekvivalent. Behaviorálne predpoklady axióm teórie očakávanej užitočnosti.