Funkcionality systémov Computer Aided Business Engineering - Blahušiak, Martin
Značná pozornosť sa od začiatku 21. storočia začína venovať procesnému prístupu a modelovaniu ako jednému z hlavných prístupov vývoja informačných systémov. Do pozornosti a záujmu sa teda dostávajú aj systémy CABE (Computer Aided Business Engineering), ktoré spomenutý procesný prístup softvérovo podporujú. Všeobecná charakteristika CABE a ekvivalentného názvu Enterprise Architecture.Tools. Popredný predstavitelia Enterprise Architecture nástrojov.