Medzinárodný terorizmus a ľudské práva - Mráz, Stanislav
Ľudské práva a medzinárodný terorizmus. Terorizmus ako porušenie ľudských práv. Ľudské práva z pohľadu medzinárodného práva. Prevencia terorizmu ako ochrana ľudských práv. Terorizmus ako zločin podľa medzinárodného práva. Terorizmus ako zločin proti ľudskosti. Terorizmus ako vojnový zločin.