Flexibilita zamestnania v obsahu manažérskych študijných programov - Vojtovič, Sergej
Recesia hospodárskeho rozvoja pod vplyvom svetovej finančnej krízy a situácia na trhu práce. Problémy absolventov vysokých škôl uplatniť sa na trhu práce. Prispôsobenie pracovného času alebo pracovnej zmluvy. Rôzne formy takzvanej numerickej flexibility pracovnoprávnych vzťahov. Flexibilita zamestnávania v obsahu študijných programov. Príprava absolventov v širšom spektre podnikových činností.