Postavenie a význam súvahy v kontexte historického vývoja - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Súvaha - formalizovaný prehľad o stave majetku a zdrojov majetku účtovnej jednotky v peňažnom vyjadrení k určitému dátumu. Pre používateľov informácií z účtovnej závierky je zdrojom informácií o finančnej situácii účtovnej jednotky. Vývoj a používanie súvahy na Slovensku.