ICT ve finančnictví v dobách krize - Karpecki, Lubomír
Otázky doterajšieho vývoja aktuálneho stavu a bezprostredných trendov ďalšieho rozvoja využitia informačných a komunikačných technológii (ICT) vo finančnom sektore Českej republiky. Aktuálny stav a ďalšie trendy využitia ICT. Návratnosť investícií v strednodobom horizonte budúcich rokov.