Koncepcia reformy daňovej a colnej správy a jej vplyv na rekodifikáciu zákonov - Jurčíková, Božena
Reformu na základe pracovného materiálu "Koncepcia daňovej a colnej správy s výhľadom zjednotenia výberu daní, cla a poistných fondov", ktorá je realizovaná prostredníctvom programu UNITAS a predložilo ju Ministerstvo financií SR schválila vláda SR v máji 2008. Jej schválením bola zahájená realizácia reformy daňovej a colnej správy s postupným zjednotením procesov výberu daní, cieľ a poistných odvodov v Slovenskej republike.