Pozícia zemného plynu pri podpore konkurencieschopnosti Európskej únie - Baláž, Peter
Energetická bezpečnosť EÚ a postavenie zemného plynu. Podiel EÚ na celosvetovej spotrebe jednotlivých energetických nosičov. Preprava zemného plynu. Dopravné trasy. Štruktúra budovaných prepravných sietí zemného plynu z kaspického regiónu.