Finančný lízing je na Slovensku dominantná forma financovania
Charakteristika finančného a operatívneho lízingu. Možnosť uznania finančného lízingu v daňových nákladoch. Výhody a nevýhody lízingu. Finančný lízing - dominantná forma financovania v Slovenskej republike.