Financovanie verejného sektora kríva na obe nohy - Hölcz, Róbert
Rozpočtová klasifikácia verejného sektora. Úloha štátnej pokladnice a fungovanie verejného sektora. Štátne kapitálové výdavky a verejné financie. Zvyšovanie deficitu verejných financií. Nepriaznivý ekonomický vývoj. Zhoršenie kapitálovej primeranosti. Národná banka a stanovisko ratingových agentúr.