Krádeže firemních dat rostou - Hlaváč, Jan
Zamestnanci neváhajú ukradnúť cenné firemné dáta ako poistku pre prípad prepustenia z práce. Firmy takto prichádzajú o financie uložené v odcudzenom duševnom vlastníctve. Zlodejov chytia špeciálne "detektívne" systémy. Úniku dát z firmy je možné zabrániť rôznymi reštrikciami zameranými najmä na prenos dát.