Porušenie liečebného režimu počas dočasnej pracovnej neschopnosti zamestnanca - Strýčková, Jolana
Podmienky poskytovania náhrady príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti (PN). Povinnosti zamestnávateľa pri poskytovaní náhrady príjmu pri dočasnej PN. Právo zamestnávateľa pri výkone kontroly dodržiavania liečebného režimu zamestnanca. Podmienky poskytovania nemocenského. Právo Sociálnej poisťovne pri výkone kontroly dodržiavania liečebného režimu poistencov.