Archív štátny a archív organizácie čo po nás ostane? - Munková, Mária
Ďaľšia časť príspevku o archívoch a archivácií. Čo je archív a čo v ňom archivári "ukrývajú". Činnosti a aktivity archívov. Odborná starostlivosť, ochrana a sprístupňovanie prevzatých archívnych dokumentov. Práca archivárov a kvalita registratúrneho strediska.