Klient by nemal byť rukojemníkom s Petrom Hrubým o hodnotách vo finančnom sprostredkovaní - Škriniar, Pavel, 1979-
Pohľad na prácu generálneho riaditeľa medzinárodnej finančnej spoločnosti. Začiatky práce, motivácia, hodnoty a dôvera. Finančné podnikanie a pozitívne myslenie. Pohľad na trh a konkurenčné prostredie. Finanční sprostredkovatelia a finanční poskytovatelia.