Flexibilita pracovnej sily - fenomén novej ekonomiky - Martincová, Marta, 1955-
Trh práce v podmienkach novej ekonomiky. Opatrenia na zvýšenie flexibility pracovnej sily na trhu práce. Migrácia pracovnej sily a jej dôsledky na hostiteľské krajiny a krajiny pôvodu. Základné charakteristiky trhu práce v Slovenskej republike.