Líder ako osobnosť a jeho kompetencie - Hudáková, Ivana, 1976-
Osem oblastí univerzálnych líderských kompetencií podľa výskumu Focus Group. Aký je skutočný líder. Rady, ako dosiahnuť stanovené poslanie. Zásadné princípy úspešného vedenia ľudí.