Inovačné stimuly na zrýchlenie rozvoja slovenskej ekonomiky - Sivák, Rudolf, 1955-
Inovácie sú predpokladom prosperity a spoločenskej dynamiky. Investície do inovácií sú nevyhnutnosťou pre spoločnosť, priemysel a urbanizáciu. Takto získané znalosti pôsobia ako efektívny nástroj v boji proti kríze. Slovenská ekonomika a problémy našej spoločnosti. Výskum a vývoj pre európske a globálne štúdie. Eurokomisár Ján Figeľ poukazuje na klasickú múdrosť " Tempora mutantur et nos mutamur in illis," časy sa menia a my sa meníme s nimi.