Trendy vývoja finančných únikov v oblasti porušovania ochrany práv duševného vlastníctva v SR - Vlk, Gabriel
Vývoj ochrany práv duševného vlastníctva v SR. Súčasný vývoj ochrany práv duševného vlastníctva v Európskej únii. Opatrenia smerujúce k ochrane finančných záujmov SR a EÚ.