Implikácia teórií obchodu v tvorbe hodnoty poskytovanej zákazníkom - Francová, Zuzana, 1971-
Analýza vybraných teórií obchodu a ich význam vo vymedzení tvorby hodnoty poskytovanej zákazníkom. Členenie teórií obchodu. Dopad poskytovanej hodnoty zákazníkom.