Makroekonomické aspekty nominálnej konvergencie - Muchová, Eva, 1961-
Nominálna a reálna konvergencia regiónov a krajín. Beta konvergencia neoklasického prístupu. Konvergencia z hľadiska začleňovania do Európskej menovej únie (EMU). Konvergencia miery inflácie. Rozpočtová konvergencia. Konvergencia a stupeň integrácie.