Budovanie vzťahov s klientmi v bankovníctve - Hasprová, Mária, 1970-
Postavenie a význam klientov pre banku. Personál ako základný predpoklad úspechu banky. Implementácia interného, externého a interaktívneho marketingu v bankách. Marketing využívaný v bankách.