Znalostná spoločnosť a prístupy EÚ z hľadiska vzdelávania - Bajzíková, Ľubica
Informačná spoločnosť, znalostná spoločnosť. Politika budovania znalostnej spoločnosti v EÚ. Biela kniha Európskej komisie. Maastrichtská dohoda, Lisabonská stratégia., Kodanský proces. Spoločný európsky referenčný rámec pre jazyky. Bolonská deklarácia. Zavádzanie politiky vzdelávania do praxe. SR a vzdelávanie. Stratégia rozvoja konkurencieschopnosti Slovenska do roku 2010.