[Teória obchodu-vybrané state] - Tajtáková, Mária
Recenzia na publikáciu, ktorá ponúka komplexný pohľad na teóriu obchodu a to z hľadiska rôznych škôl i názorových prúdov. Je členená do piatich rámcových kapitol.