Inovačný manažment ako súčasný vývojový trend - Pešáková, Petra, 1984-
Koncepcia inovačných zmien v rámci inovačného manažmentu. Dôvody inovačných zmien podnikových procesov. Systémové faktory transformácie. Ciele v oblasti inovačných zmien podnikových procesov - globálne, parametrické, manažérske. Organizačné zabezpečenie manažmentu inovačných zmien.