Kaesong - hra dvoch Kóreí - Grančay, Martin, 1984-2024
Hospodárstvo Kórejskej ľudovodemokratickej republiky je zahalené rúškom tajomstva. Krajina od roku 1967 nevykazuje štatistiky ekonomických indikátorov. Hovorí sa o nízkej kvalite výrobkov, nízkej produktivite a zastaralých technológiách. Existuje tu však miesto, kde z toho nič neplatí - Kaesong. Kaesong - špeciálna ekonomická zóna, priemyselný park.