Hospodárska kríza namiesto ekonomického rastu - Bachár, Vladislav
Príčiny, priebeh a možné východiská z hospodárskej krízy. Úloha a postavenie dolára ako svetovej rezervnej meny. Prerastanie finančnej krízy do krízy hospodárskej. Úverovanie bánk štátom. Medzinárodný platobný styk a úloha juanu a rubľa. Opatrenia na nájdenie východísk z hospodárskej krízy a možnosti Slovenska zmierniť jej dôsledky.