Sociálna udržateľnosť v sociálnej funkcii miestnej samosprávy - Žárska, Elena, 1955-
Sociálna funkcie a sociálna politika miestnej samosprávy. Zabezpečovanie a uspokojovanie potrieb občanov. Oblasť sociálnej pomoci. Sociálne aktivity obcí. Sociálna udržateľnosť a rozvoj miestnej samosprávy.