Ľudské zdroje vo vedomostnej spoločnosti - Matúšová, Silvia
Prechod k znalostnej ekonomike si vyžaduje zmenu spôsobov fungovania spoločnosti. Modely vedomostnej spoločnosti, dynamika a prognózy rozvoja znalostnej ekonomiky. Európsky parlament a Rada prijali dokument [2006/962/ES] o kľúčových kompetenciách pre celoživotné vzdelávanie. Situácia a príprava ľudských zdrojov na Slovensku.