Mediálna gramotnosť ako oblasť záujmu Európskej únie - Báráňová-Čiderová, Denisa, 1977-
Vplyv médií na spoločnosť. Podstata mediálnej gramotnosti. Kľúčové kompetencie mediálnej gramotnosti. Európska charta mediálnej gramotnosti. Prístup inštitúcií Európskej únie k mediálnej gramotnosti.