Význam bakalárskeho štúdia v praxi vysokého školstva na Slovensku - Strhan, Rastislav, 1968-
Kvalita vzdelávania bakalárskych študijných programov. Bolonský proces a trojstupňová vysokoškolská forma štúdia v štátoch EÚ. Prevzatie trojstupňového systému štúdia u nás, zákon č.131/2002 Z.z. o vysokých školách.