Ľudské zdroje ako HR business partner - Krajčík, Daniel, 1981-
Ľudský kapitál v popredí záujmu úspešných firiem. Významná súvislosť medzi investovaním do ľudí a výkonom firmy. Úloha HR manažérov v oblasti riadenia firiem. Úloha HR business partner.