Alternatívne scenáre, bezpečnostné koncepty a rozhodovanie - Hersi, Alexander
Vzájomná prepojenosť zmien a východiská rozhodovania sú pre štáty a vlády v čase globálnej krízy výzvy, ktorým treba zodpovedne čeliť. Bezpečnostné koncepty, geopolitika a teória medzinárodných vzťahov. Implementácia Dlhodobej vízie obranného plánovania rozvoja Slovenska (do roku 2030).