Product character of the projects - Filo, Peter
Produktové znaky, ktoré je možné zovšeobecniť pre popis projektov a projektový manažment. Projekty ako nástroj uspokojovania potrieb a ich chápanie ako jednu z foriem produktov. Rozšírenie klasickej marketingovej teórie a návrh tretej formy produktov pre špecifické potreby - projekty. Popis projektov pomocou marketingových nástrojov. Možnosť kúpiť projekt ako inú vec na uspokojenie potrieb a s jeho pomocou dosiahnuť očakávaný cieľ.