Imidž miesta nákupu - Richterová, Kornélia
Identita maloobchodnej predajne. Meranie imidžu predajne. Deväť dimenzií hodnotenia predajne. Výsledky prieskumu nákupného správania 118 respondentov - spotrebiteľov. Kritériá hodnotenia virtuálnej predajne.