Cenová stabilita versus finančná stabilita v podmienkach eurozóny - Kotlebová, Jana, 1969-
Cenová stabilita v podmienkach eurozóny. Regulovanie inflácie prostredníctvom kľúčovej úrokovej sadzby v eurozóne. Finančná stabilita vo vzťahu k cenovej stabilite.