Mzdové náklady v kontexte zavedenia eura v Slovenskej republike - Lajoš, Branislav
Vývoj mzdových nákladov. Vývoj priemernej mzdy v rokoch 1997-2008. Vzťah produktivity práce a mzdových nákladov. Mzdové náklady v porovnaní s ďalšími krajinami. vývoj hodinových nákladov na prácu vo vybraných rokoch.